Nye og brugte campingvogne


Ny og brugte campingvogne | Århus, Kolding, Horsens

Vejle Caravan tilbyder alt i campingvogne

Hos Vejle Caravan, tæt på Kolding, Horsens og Århus, finder du alt i campingvogne. I vores campingcenter står vores medarbejdere klar til at vise dig både brugte campingvogne og nye campingvogne af mærker såsom Fendt og Dethleffs. Dette gælder uanset, om der er tale om en hobby campingvogn, eller du forventer at bruge vognen mere end gennemsnittet.

Rådgivning til valg af ny campingvogn

Når du skal købe en ny campingvogn, hvad enten det er første gang, eller den gamle trænger til en udskiftning, tilbyder vi dig rådgivning. Det er en stor beslutning at købe en ny campingvogn, og derfor er det vigtigt, at du får den rette rådgivning. Med vores kompetente og erfarne medarbejdere er du garanteret dette.

Vil du købe en ny campingvogn, tilbyder vi dig muligheden for at bytte den gamle ud. Det betyder, at vi tager den brugte campingvogn i bytte, når du køber den nye.

Videresalg af din brugte campingvogn giver store besparelser

Når vi har fået din brugte campingvogn, bliver den en del af vores udvalg af campingvogne. Så snart der er en køber til den, sætter vi den i stand på vores moderne værksted. På denne måde bliver den stort set som en ny campingvogn - men til en billigere pris.

Campingvogne fra Fendt eller Dethleffs er det populære valg

Vores medarbejderes mange års erfaring med campingvognen betyder, at de ved, hvad kunderne ønsker, og hvilke brands der er bedst.

Derfor kan du i vores campingcenter finder din næste Fendt campingvogn samt mange forskellige Dethleffs campingvogne. Begge dele er til dig, som ønsker det bedste på markedet.