Indhold
Tilmeld nyhedsbrev

Værksted


Moderne værksted - DCU testcenter samt godkendt camping værksted.

Ny Vejle Caravan´s værksted er moderne og veludstyret. Kombineret med vore dygtige medarbejdere, er vi rigtigt godt klædt på til at servicere dit feriehjem.
 

Danmarks mest moderne Caravan center

Vores nye Caravan center i Vejle er landets mest moderne campingcenter. Udover at kunne tilbyde vores kunder campingvogne, camping udstyr og telte har vi også vores helt eget Caravan værksted i centeret. Kombineret med vores mange dygtige medarbejdere er vi derfor klædt godt på til at servicere dit mobile feriehjem i vores Caravan center.

Et af landets autoriserede DCU testcentre - nær Århus, Kolding og Horsens

Vejle Caravan ligger i kort afstand fra Kolding, Horsens og Århus og har eget værksted, hvor vi udfører reparationer, klargøringer og udbedrer skader. Værkstedet er moderne og veludstyret, hvilket giver os mulighed for at udføre arbejdet til perfektion.

Herunder kan du se en bred vifte af forskellige værkstedsopgaver samt priserne på disse.
 
U1: gastest - kr. 895,00.
Gastest er en gennemgang af vognens gasanlæg. Dvs. alle gasforbrugende apparater bliver afprøvet og efterset. Tæthedsprøvning af hele gasinstallationen med afsluttende rapport.
 
U2: fugttest - kr. 740,00.
Fugttest der måler vi vognens fugtighed på udvalgte steder, og påfører værdierne i et skema, så man kan se vognens almene sundhedstilstand.
 
U3: brugtvognstest - kr. 2.065,00.
Brugtvognstest er en tilstandsunderundersøgelse af vognens brugtværdi, den indeholder en gastest, en fugttest og et check af bremser, hjul, dæk, undervogn, lys invendig og udvendig.
 
U4: Ferieeftersyn incl. gastest - kr. 2.850,00.
Sikkerhedseftersyn er hvor bremser adskilles, renses, smøres og justeres. Dæk  og hjullejer efterses. Undervogn efterses og smøres, udv. lys tjekkes og gasestest udføres.
 
U5: Stort sikkerhedstjek - kr. 3690,00.
Det store eftersyn får man alle de andre eftersyn samt vi kontrollerer lys, vand, møblement, rullegardiner, låger indvendig, evt. varmvandsbeholder og frostvæske tilstand.
 
Værksteds timepris - kr. 599,00.

Vask - kr. 799,00
Har du ikke tid til selv at vaske din campingvogn, kan vi gøre det for dig inkl. grundrens og skyllevoks.
 
Alle priser er incl. moms, men excl. evt. reservedele.

Tillæg for boggie aksel er kr. 220,00 samt tillæg for euroaksel er kr. 440,00 pr. stk. 

Tillæg for Centralvarme- skift af glykol, tilæg kr. 1885,00

Rabat for DCU medlem fra 1/9 - 28/2 = 15% og fra 1/3 - 31/8 = 5%. Rabatten gælder kun for DCU eftersyn (U1-U2-U3-U4-U5).

HUSK AT OPLYSE DCU MEDLEMSKAB VED TIDSBESTILLING.
                                                                                           
Book tid på værkstedet