Kort om Vejle Caravans - Ny Vejle Caravan 

Vi er helt tilbage i april 1982, hvor Vejle Caravans på Isabellahøj 6 i Vejle, blev stiftet af Linda og Michael Fanth.

Linda og Michael drev forretningen helt frem til september 2008, hvor den succesfulde campingforretning officielt blev overtaget af Kim Præst Nielsen.

Trods en finanskrise, som havde opstart lige omkring overtagelsen, har Kim og hans team igennem årene hos Vejle Caravans, med nye og friske øjne, formået at bygge videre på denne solide forretning, som Vejle Caravans nu en gang er.

En finanskrise skulle vise sig ikke at være det eneste bump på vejen. I august 2016 stod forretningen i flammer, efter en korsslutning i en campingvogn i butikkens udstilling. Stort set hele butikken inkl. vognudstilling brændte ned til soklen, kun værkstedet stod tilbage, efter branden.

Trods en campingforretning i, bogstaveligt talt i ruiner, lykkedes det, med hjælp fra medarbejdere og flere leverandører, at drive forretningen videre i nærliggende, lejede lokaler. Med et seriøst forsikringsselskab i ryggen blev Vejle Caravans bygget op på ny og står i dag som en af Danmarks flotteste camping- og autocamperforretninger, man kan tænke sig.

Vejle Caravans hedder i dag NY VEJLE CARAVAN A/S og drives stadig af Kim Præst Nielsen og hans kone Rikke Præst Nielsen. 

I 2022 kunne Ny Vejle Caravan A/S (tidligere Vejle Caravans), fejre hele 40 års jubilæum, hvilket blev fejret i stor stil i form af en kæmpe jubilæumsfest. 

Teamet bag Ny Vejle Caravan A/S består i dag af ca. 25 ansatte og udover den fysiske butik og værksted drives der også webshop fra matriklen - ALTTILCAMPING.DK hedder webshoppen, som er 100% ejet af Ny Vejle Caravan A/S.

Besøg os på nyvejlecaravan.dk, eller på Isabellahøj 6, 7100 Vejle. 

Vores motto er, "Service med et smil".